person_outline
search
hrendeitpt
Hrvatski narod treba znati istinu/ "Junction" znači SPOJ Slovenije sa otvorenim morem, a ne kako naši mediji pišu VEZA Slovenije sa otvorenim morem!
Zabrinuta predsjedica zbog gubitka Piranskog zaljeva jučer u posjeti Pahoru
A. Hruperov A. Hruperov
  • Posted
  • Read 9966 times

Hrvatski narod treba znati istinu/ "Junction" znači SPOJ Slovenije sa otvorenim morem, a ne kako naši mediji pišu VEZA Slovenije sa otvorenim morem!

Naravno, i Bosna će navaliti i tražiti bar dva "junction", za njom slijedi Crna gora sa najmanje jednim "junction" i na kraju Srbija od koje možemo očekivati i zahtjeve za riječne i kopnene "junction" i.t.d. Sjetite se samo situacije Brčko i Kostajnica.

Arbitraža je rezultat objavljivanja dogovora koji su veleizdajnički politički hegemoni prethodno sklopili, ali nisu imali muda urbi et orbi objaviti svojim narodima.Da bi izbjegli pobune i političke potrese formirali su ad hoc arbitražni tribunal od pravnika na kraju karijere kojima je trebala dobra otpremnina za mirovinu pa ih očuvanje časti nije zanimalo.

U toj struci se za primjereni novac može kupiti svako tumačenje kao da su svi polupismeni ili debili. Sjetite se samo istaknutih ustavnih stručnjaka. Redovni međunarodni sud karijerno aktivnih sudaca takvu ulogu nikada ne bi prihvatio. Tužno je bilo gledati predsjedavajućeg arbitraže kako drhtavo i na kraju snaga pokušava pročitati presudu o kojoj i tako nema puno pojma.

Sažalio sam se nad starcem kojeg su politički hegemoni pretvorili u žrtvenog jarca odnosno svojevrsnog Judu i prisilili da na tako surov način izvrši moralni i etički harakiri. Nisu tu bile u pitanje samo večere i koje ženske kao što neki otkrivaju, IPAK SE TU RADILO O SREBRNJACIMA NA STOLU I POD STOLOM.

Pravna znanost će se još dugo morati nositi sa presedanima koje inauguriralo to vijeće staraca.Da ima mogućnosti žalbe, trebalo bi postaviti pitanje njihove vjerodostojnosti i poslovne sposobnosti. Veleizdajnički sporazum o arbitraži je inaugurirao dva pseudo pravna pojma i to "pravičnost" i "junction" i to podvalio parlamentima obih država.

39489030 303

Velika pobjeda Slovenije, pišu njemački mediji

Pravičnost ili pravednost kao jezični standardni pojam je temeljni pojam kojem bi trebali podložni svi pravni izričaji. Da bi se moglo manipulirati značenjima, političarima je najomiljenije korištenje engleskog jezika,kaotičnog galimatijasa gdje pojedina riječ može imati nekoliko stotina značenja pa i značenje koje mu korisnik može sam dopisati. Raj za manipulante i prevarante.

Tako su pojam pravičnost istumačili tako, da korisnik može po subjektivnom načinu kombinirati ,upotrebljavati ili izostavljati pravne odredbe u smislu postizanja nekog višeg dobro plaćenog cilja. "Junction" u engleskom jeziku ima mnogo značenja i upotreba ali najviše se koristi u elektrotehnici, medicini , kemiji, prijevozu ali kao pravni pojam nisam našao značenje.

Što točno znači riječ 'junction'?

Prema Filipovićevom englesko-hrvatskom rječniku riječ 'junction' znači 'spoj, sastav, vrsta spajanja, dodirna točka...'
Engleski Oxford rječnik definira riječ 'junction' kao 'točka gdje se dvije ili više stvari sastaju ili se spajaju'. (a place where two or more things meet or are joined) te kao 'čin spajanja ili stanje spojenosti'. (the action of joining or state of being joined). Oxfordski rječnik nadalje objašnjava da riječ 'junction' potječe od latinske riječi 'jungere' ili 'spajanje'.
Cambridge-ov rječnik engleskog jezika definira riječ 'junction' kao 'mjesto gdje se stvari spajaju.' (a place where things come together).

Dakle, točan prijevod Članka 3(1)(b) koji na engleskom glasi 'Slovenia's junction to the High Sea' je 'SPOJ Slovenije s otvorenim morem', a ne kako je to u hrvatskom prijevodu pogrešno i neprecizno prevedeno kao 'VEZA Slovenije prema otvorenom moru'. Hrvatski narod ima pravo znati istinu!

piran

SPOJ Slovenije sa otvorenim morem, a ne VEZA Slovenije sa otvorenim morem!

Inauguriran kroz arbitražu pojam "Junction" tek postaje noćna mora za Hrvate i poziv svim hijenama da nastave komadati Hrvatsku. Nitko nije želio sa Hrvatskom uređivati granice jer se čekalo na ovakav ishod arbitraže. Sada će Bosna navaliti i tražiti bar dva "junction", za njom slijedi Crna gora sa najmanje jednim "junction" i na kraju Srbija od koje možemo očekivati i zahtjeve za riječne i kopnene "junction" i.t.d. Sjetite se samo situacije Brčko i Kostajnica.

U praksi se nakon arbitražne presude neće dogoditi ništa. U politici će ona predstavljati dodatni kamen spoticanja i koristiti za povremena zaoštravanja sukladno izbornim ciklusima i terminima. Svako malo će netko Joška Jorasa i slične povlačiti za rep.To je i bio cilj političke mafije obiju država.

Sve to možemo zahvaliti megadomoljubima i HDZ-ovoj vladi i samoj Jadranki Kosor.

Stoga treba inzistirati da arhivi Banskih dvora i Sabora budu stalno otvoreni i na raspolaganju pravosuđu bez osiguravanja doživotnog imuniteta dužnosnika pod egidom zaključavanja arhiva na 50 godina, kako bi kada se steknu uvjeti Hrvatski narod mogao zatražiti preispitivanje odgovornosti.Na ime te odgovornosti su dužnosnici primali tako velike plaće i privilegije te postoji opravdanje za to. Svi koji su radili i živjeli časno i moralno i pošteno ne trebaju zaključavati arhive i sakrivati se imunitetom,privilegijom koji im daje mogućnost da progone one sve građane bez imuniteta.

Ako se dokaže da je Ivo Sanader napustio položaj jer se protivio uvođenju "junction" onda ga se može pomilovati za sve ostale grijehe koje kardinal Bozanić zove grijehom struktura koje sam inspirira. Stavite se u Sanaderov položaj. Država je osnovana kao i branitelji kao HDZ-ovo leno.Hrvatska to je HDZ. Sve što je Hrvatsko je i HDZ-ovo. To su maksime koje se provode i danas pravno i nepravno.

Dakle Sanader je bio "grešni kozel " u režiji globalističkog Berlina. Da se globalistički Berlin ne šali svjedoči i lustracija Perkovića i Mustaća, kao ogledni primjer što bi se dogodilo tisućama komunističko udbaških konvertita u današnjim nazovi strankama, da su odbili ulazak u EU odnosno koloniju globalističkog Berlina. Kažu manipulanti da nije bilo drugog načina ili puta.Točno je to je jedini put bio da sačuvaju guzice i fotelje. Lustrirati Sanadera neovisno o HDZ-u je model globalističkog Berlina i obiju spletkašica koje su sramotile svoje mentore.

98343622

Svi političari su odradili, a odrađuju i dalje, svoju veleizdajničku dionicu

Drugi način i čini mi se nacionalno i strukturno najpovoljniji je bio švicarski model koji bi hrvatsku pretvorio u raj i oslobodio Hrvatsku komunističko udbaške kamarile i njezinih slugu. Nismo iskoristili šansu koju nam je pružila Slovenska blokada i odgodili u nedogled ulazak u EU- babilon i u zamjenu ispregovarali modalitete koje je dobila Švicarska i neke Nordijske zemlje kao zemlje nečlanice.

Ovako je Hrvatska od osamostaljenja izgubila preko 600 000 stanovnika i ostala bez industrije, trgovine i seljaštva.

Mogu li zatvorene arhive spriječiti da netko odgovara za taj genocid. Nedavno su bacili pijesak u oči otvaranjem t.zv. udbaških arhiva sa mrtvim ili senilnim akterima. Imamo poplavu političkih memoarista pa će vam biti jasno gdje završava filtrirana dokumentacija iz svih arhiva pa tako i " zaključanih" Preostala je građa interesantna samo miševima.

Hoće li Isus ponovno istjerati trgovce iz Hrama ili će ga trgovci vlastite crkve ponovo razapeti?

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Autor: A.Hruperov

Čitajte nas na našem portalu:  http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(10 votes)

Donirajte

Amount: