person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4074 times

Američka studija: Kemoterapija uzrokuje rast tumora i rak!

Od oko 55.000 žena u Britaniji kod kojih je svake godine dijagnosticira rak dojke, 11.000 će umrijeti

Istraživači u SAD-u upozorili su kako kemoterapija može uzrokovati širenje raka u tijelu i izazvati veće smrtonosne tumore. Nova studija o utjecaju kemoterapijskih lijekova na pacijente s rakom dojke pokazala je da lijekovi protiv raka zapravo povećavaju šanse za širenje raka - što je često dovelo do prerane smrti pacijenata.

Telegraph.co.uk izvještava: Od oko 55.000 žena u Britaniji kod kojih je svake godine dijagnosticira rak dojke, 11.000 će umrijeti. Mnoge su dobili kemoterapiju prije operacije, ali nova istraživanja pokazuju da, iako je kratkoročno smanjila tumore, potiče širenje stanica raka na cijelo tijelo. Smatra se da toksični lijek u konačnici omogućava tumorima rast. Također povećava broj "vrata" na krvnim žilama koje omogućuju širenje raka u cijelom tijelu.

1 kemoterapija

Dr. George Karagiannis iz Medicinskog fakulteta Albert Einstein Sveučilišta Yeshiva u New Yorku ustanovio je da je broj 'vrata' povećan u 20 pacijenata koji su primali dva uobičajena kemoterapijska lijeka.Također je otkrio da kod miševa kemoterapija raka dojke povećava broj stanica raka na čitavo tijelo i pluća.

Dr. Karagiannis je rekao da se žene mogu pratiti tijekom kemoterapije kako bi provjerili je li se rak počeo širiti. "Jedan pristup bi bio uzeti malu količinu tumorskog tkiva nakon nekoliko doza preoperativne kemoterapije. Ako promatramo da su rezultati markera povećani, preporučujemo prekinuti kemoterapiju i kirurški zahvat, a nakon toga slijedi postoperativni kemoterapija. Trenutačno planiramo opsežnije pokuse kako bismo riješili problem. U ovoj studiji istražili smo samo širenje stanica karcinoma inducirane kemoterapijom u karcinomu dojke. Trenutačno radimo na drugim vrstama raka kako bismo vidjeli jesu li slični učinci izazvani kemoterapijom."

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2014/07/24/recept-kako-napraviti-ulje-kanabisa-alternative-za-kemoterapiju/

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.info/

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: